Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Punësimi

 • 24 May 2008

  Forma e aplikacionit për staf doganor

 • 20 January 2009

  Aplikacioni për Doganën e Kosovës

 • 03 July 2012

  Aplikacioni

 • 05 July 2012

  KONKURS I BRENDSHËM

 • 24 May 2013

  Njoftim per zgjatje te afatit te Konkursit per Nepunes Cilil ne DTI

 • 05 July 2013

  Rezultatet – Sektori i Menaxhimit te Sistemeve

 • 05 July 2013

  Rezultatet – Administrator i Sigurisë së Sistemeve

 • 05 July 2013

  Rezultatet – Sektori i Sigurisë të Sistemeve