Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

05 gusht 2009

PRONAĐENO JE 9KG KRIJUMČ

Picture-056argjendi.jpg