Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

27 August 2008

PREVENTION OF FUEL SMUGGLING AT HANI I ELEZIT

autobusi-Hani-rezervoari-2.JPG