Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Ankand publik

 • 26 September 2023

  FTESË PËR OFERTË Nr. 38/2023

 • 25 September 2023

  NJOFTIM PËR FTESËN PËR OFERTË Nr. 36/2023

 • 25 September 2023

  FTESË PËR OFERTË Nr. 37/2023

 • 19 September 2023

  FTESË PËR OFERTË Nr. 36/2023

 • 11 September 2023

  FTESË PËR OFERTË Nr. 35/2023

 • 07 September 2023

  FTESË PËR OFERTË Nr. 34/2023

 • 28 August 2023

  FTESË PËR OFERTË Nr. 33/2023

 • 15 August 2023

  FTESË PËR OFERTË Nr. 32/2023