Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

Filtro lajmet

 • 18 July 2008
  DOGANIERET PARANDALOJNË KONTRABANDËN E NAFTËS

  Prishtinë, 18 korrik 2008.- rreth orës 09:00 të mëngjesit gjatë patrullimit në Njësit anti kontrabandë të Shërbimit Doganor kanë tentuar të ndalin një veturë të tipit Opel Ascona ngjyra e kuqe. Vetura është paralajmëruar përmes sinjalizimit që duhet të ndalet, por drejtuesi i automjetit ka rritur shpejtësinë me qëllim që të shmang ...

 • 17 July 2008
  DOGANIERËT KONFISKOJNË SASI TË MËDHA MUNICIONI

  Prishtinë, 17 korrik 2008.- Sot në degën doganore të Vermicës oficerët doganor parandaluan kontrabandimin e një sasie të madhe të municionit. Rreth orës 15:00 oficerët doganorë gjatë kontrollit rutinor të automjetit Golf 2 me targa te huaja (Zvicrës) kanë zbuluar plumba të llojeve dhe kalibrit të ndryshëm, sipas informatave fillestare bëhet ...

 • 11 July 2008
  Shefi i EULEX viziton Hanin e Elezit

  Prishtinë 11 korrik 2008, shefi i misionit të ri ndërkombëtar EULEX Zt. Yves de Kermabon dje (10 korrik 2007) pati një vizitë pune në Hanin e Elezit. Kjo vizitë pati një karakter informues lidhur me punën e degës doganore më të madhe në Kosovë. Në Han të Elezit Zt. Kermabon u prit nga menaxhmeti i lartë i Shërbimit Doganor në krye me drejtorin e përgjithshëm ...

 • 28 June 2008
  SHËRBIMI DOGANOR I UNMIK-ut MBËSHTETET NGA TRUPAT

  Prishtinë 28 Qershor 2008 . Shërbimi Doganor  është duke u mbështetur nga Trupat e KFOR-it në një operacion që po vazhdon për të ngushtuar rrjetin e aktiviteteve ilegale dhe operimeve kontrabanduese në Kosovë. 50 Zyrtar doganor të cilët punojnë në njësitn e anti-kontrabandës janë të mbështetur rregullisht nga Trupat e KFOR-it dhe kanë ...

 • 11 June 2008
  Ndalohen Maunat e dyshuara

  Prishtinë, 27 maj - Më datë 21 maj 2008 në vendkalimin kufitar Hani i Elezit kanë hyrë tri mauna, të cilat janë deklaruar si ‘vaj hidraulik’ ose më saktësisht dokumentet  e prezantuara në bazë të cilave  importohej “vaj hidraulik ” (hidro oil 68), që tregonin nivele të sakta të sulfurit në përmbajtjen e tij. Të nesërmen më datë 22 maj 2008 agjencioni ...

 • DSC00601.JPG
  05 June 2008
  Parandalohet kontrabanda e Telefonave MobilË

  Prishtinë, 2 maj 2008 - Njësitë e Shërbimit Doganor, respektivisht  dega doganore në Vermicë ka konfiskuar sasi të konsiderueshme të telefonave mobilë të cilët ishin fshehur në pjesën e pasme të një automjeti.   Oficerët e Shërbimit Doganor së bashku me policinë kufitare gjatë ushtrimit të kontrollit në automjetet të cilat vinin në drejtim ...

 • 02 June 2008
  Mbledhja e tË hyrave nËpËr pikat kufitare

  Prishtinë, 20 Mars 2008- Si rezultat i punës që është duke u bërë në Shërbimin Doganor dhe si rezultat i profesionalizmit të mëtejshëm të tij, të hyrat e mbledhura në kufi ne taksat e paguara për mallrat e importuara janë rritur ndjeshëm. Shërbimi Doganor ju informon se deri në javën e 10-të (java e dytë e muajit mars) ka mbledhur të hyra ...

 • 118_.jpg
  01 February 2008
  Inaugurimi i skanerit mobil të Doganës

  Hani Elezit - Terminal, 1 Shkurt 2008 - Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Doganor z. Naim Huruglica së bashku me z. Hashim Thaçi Kryeministër, z. Paul Acda ZPSSP, dhe z. Ahmet Shala Ministër MEF, sot e bënë inaugurimin e  fillimit të punës së skanerit mobil të Shërbimit Doganor. Skaneri sot edhe zyrtarisht do të lëshohet në punë, me 1 shkurt 2008. Ky ...