Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

Filtro lajmet

 • 02 June 2008
  Mbledhja e tË hyrave nËpËr pikat kufitare

  Prishtinë, 20 Mars 2008- Si rezultat i punës që është duke u bërë në Shërbimin Doganor dhe si rezultat i profesionalizmit të mëtejshëm të tij, të hyrat e mbledhura në kufi ne taksat e paguara për mallrat e importuara janë rritur ndjeshëm. Shërbimi Doganor ju informon se deri në javën e 10-të (java e dytë e muajit mars) ka mbledhur të hyra ...

 • 118_.jpg
  01 February 2008
  Inaugurimi i skanerit mobil të Doganës

  Hani Elezit - Terminal, 1 Shkurt 2008 - Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Doganor z. Naim Huruglica së bashku me z. Hashim Thaçi Kryeministër, z. Paul Acda ZPSSP, dhe z. Ahmet Shala Ministër MEF, sot e bënë inaugurimin e  fillimit të punës së skanerit mobil të Shërbimit Doganor. Skaneri sot edhe zyrtarisht do të lëshohet në punë, me 1 shkurt 2008. Ky ...