Republika e Kosovës / Ministria e Financave

DOGANA E KOSOVËS

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagese

Lajme

Filtro

 • 11 qershor 2008
  Ndalohen Maunat e dyshuara

  Prishtinë, 27 maj - Më datë 21 maj 2008 në vendkalimin kufitar Hani i Elezit kanë hyrë tri mauna, të cilat janë deklaruar si ‘vaj hidraulik’ ose më saktësisht dokumentet  e prezantuara në bazë të cilave  importohej “vaj hidraulik ” (hidro oil 68), që tregonin nivele të sakta të sulfurit në përmbajtjen e tij. Të nesërmen më datë 22 maj 2008 agjencioni ...

 • DSC00601.JPG
  05 qershor 2008
  Parandalohet kontrabanda e Telefonave MobilË

  Prishtinë, 2 maj 2008 - Njësitë e Shërbimit Doganor, respektivisht  dega doganore në Vermicë ka konfiskuar sasi të konsiderueshme të telefonave mobilë të cilët ishin fshehur në pjesën e pasme të një automjeti.   Oficerët e Shërbimit Doganor së bashku me policinë kufitare gjatë ushtrimit të kontrollit në automjetet të cilat vinin në drejtim ...

 • 02 qershor 2008
  Mbledhja e tË hyrave nËpËr pikat kufitare

  Prishtinë, 20 Mars 2008- Si rezultat i punës që është duke u bërë në Shërbimin Doganor dhe si rezultat i profesionalizmit të mëtejshëm të tij, të hyrat e mbledhura në kufi ne taksat e paguara për mallrat e importuara janë rritur ndjeshëm. Shërbimi Doganor ju informon se deri në javën e 10-të (java e dytë e muajit mars) ka mbledhur të hyra ...

 • 118_.jpg
  01 shkurt 2008
  Inaugurimi i skanerit mobil të Doganës

  Hani Elezit - Terminal, 1 Shkurt 2008 - Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Doganor z. Naim Huruglica së bashku me z. Hashim Thaçi Kryeministër, z. Paul Acda ZPSSP, dhe z. Ahmet Shala Ministër MEF, sot e bënë inaugurimin e  fillimit të punës së skanerit mobil të Shërbimit Doganor. Skaneri sot edhe zyrtarisht do të lëshohet në punë, me 1 shkurt 2008. Ky ...