0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e Financave

DOGANA E KOSOVËS

Lajme

Filtro

 • 25 gusht 2008
  OPERACION NË PIKËN E SHITJËS SË DERIVATEVE

  Prishtinë – Mitrovicë, Sot në njërën prej pikave të shitjes së derivateve në magjistralen Prishtinë – Mitrovicë njësitë antikontrabandë të shërbimit doganor në bashkëpunim me Policinë e Kosovës njësiti i krimeve të rënda kanë kapur dy vetura të tipit Golf 3 të cilët kishin nga disa kanistër me derivate, ndërsa vetura e tretë e ...

 • autobusi-Hani-rezervoari-2.JPG
  20 gusht 2008
  PARANDALIMI I KONTRABANDËS SË NAFTËS NË HANIN E EL

                    Hani i Elezit ,19 Gusht 2008 – Mbrëmë rreth orës 17:00 në pikën kufitare Hani  i Elezit, njësitië anti kontrabandë të Shërbimit Doganor kanë zbuluar rreth 800 litra naftë të kontrabanduar. Pas kontrollimit rutinor është dyshuar se ky ...

 • autobusi-Hani-rezervoari-2.JPG
 • 17 gusht 2008
  SHËRBIMI DOGANOR ZBULON NJË DEPO ME DUHAN TË KONTR

  Prishtinë 17 gusht 2008 – në mbrëmjen e së shtunës (16 gusht 2008) Njësitë e Shërbimit Doganor përmbyllën me sukses aksionin kundër një depo të dyshuar për tregtinë ilegale me cigare të kontrabanduara, në Miradi. Pas hetimeve të ndërmarra, Dogana ka ...

 • IMG_4188.jpg
  15 gusht 2008
  ZBULOHEN TELEFONA TË FSHEHUR NË FTOHËSIN E AUTOMJE

  Mitrovicë 15 gusht 2008. - Mbrëmë rreth orës 23:58 njësitë anti- kontrabandë të Shërbimit Doganor kanë konfiskuar sasi  të konsiderueshme të telefonave mobil, kartela memorie dhe bateri për telefona mobil. Pas dyshimeve se ky automjet transportonte mallrat te kontrabanduara oficeret doganor e kane ndaluar ketë automjet me targa te Novi ...

 • Picture-004.jpg
  07 gusht 2008
  DOGANIERËT PARANDALOJNË KONTRABANDËN E ARIT

                Hani i Elezit 6 korrik 2008.-    Rreth orës 09:45 oficerët e shërbimit doganor kanë selektuar një automjet me targa të Maqedonisë për kontroll detal. Automjeti është futur në dhomën e kontrollit dhe dy oficerë doganor kanë filluar kontrollën. Gjatë kontrollës, doganierët kanë zbuluar nën timonin e automjetit dy pako ...

 • Picture-073.jpg
  30 korrik 2008
  DOGANIERËT KONFISKOJNË EKSPLOZIV NË MERDARE

  Merdare 30 korrik 2008.- Mbrëmë oficerët doganorë në pikën doganore të Merdares kanë zbuluar sasi të konsiderueshme të eksplozivit. Gjatë kontrollit rutinor të ushtruar në një kombi me targa sllovene, oficerët doganorë së bashku me Policinë e Kosovës kanë zbuluar 20 kg eksploziv. Menjëherë pas kësaj Dogana ka lajmëruar Policinë dhe KFOR-in. ...