0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e financave

DOGANA E KOSOVËS

Lajme

Filtro

 • 25 gusht 2008
  OPERACION NË PIKËN E SHITJËS SË DERIVATEVE

  Prishtinë – Mitrovicë, Sot në njërën prej pikave të shitjes së derivateve në magjistralen Prishtinë – Mitrovicë njësitë antikontrabandë të shërbimit doganor në bashkëpunim me Policinë e Kosovës njësiti i krimeve të rënda kanë kapur dy vetura të tipit Golf 3 të cilët kishin nga disa kanistër me derivate, ndërsa vetura e tretë e ...

 • autobusi-Hani-rezervoari-2.JPG
  20 gusht 2008
  PARANDALIMI I KONTRABANDËS SË NAFTËS NË HANIN E EL

                    Hani i Elezit ,19 Gusht 2008 – Mbrëmë rreth orës 17:00 në pikën kufitare Hani  i Elezit, njësitië anti kontrabandë të Shërbimit Doganor kanë zbuluar rreth 800 litra naftë të kontrabanduar. Pas kontrollimit rutinor është dyshuar se ky ...

 • autobusi-Hani-rezervoari-2.JPG
 • 17 gusht 2008
  SHËRBIMI DOGANOR ZBULON NJË DEPO ME DUHAN TË KONTR

  Prishtinë 17 gusht 2008 – në mbrëmjen e së shtunës (16 gusht 2008) Njësitë e Shërbimit Doganor përmbyllën me sukses aksionin kundër një depo të dyshuar për tregtinë ilegale me cigare të kontrabanduara, në Miradi. Pas hetimeve të ndërmarra, Dogana ka ...

 • IMG_4188.jpg
  15 gusht 2008
  ZBULOHEN TELEFONA TË FSHEHUR NË FTOHËSIN E AUTOMJE

  Mitrovicë 15 gusht 2008. - Mbrëmë rreth orës 23:58 njësitë anti- kontrabandë të Shërbimit Doganor kanë konfiskuar sasi  të konsiderueshme të telefonave mobil, kartela memorie dhe bateri për telefona mobil. Pas dyshimeve se ky automjet transportonte mallrat te kontrabanduara oficeret doganor e kane ndaluar ketë automjet me targa te Novi ...

 • Picture-004.jpg
  07 gusht 2008
  DOGANIERËT PARANDALOJNË KONTRABANDËN E ARIT

                Hani i Elezit 6 korrik 2008.-    Rreth orës 09:45 oficerët e shërbimit doganor kanë selektuar një automjet me targa të Maqedonisë për kontroll detal. Automjeti është futur në dhomën e kontrollit dhe dy oficerë doganor kanë filluar kontrollën. Gjatë kontrollës, doganierët kanë zbuluar nën timonin e automjetit dy pako ...