0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e financave

DOGANA E KOSOVËS

Lajme

Filtro

 • 15 tetor 2008
  TAKIMI ME DOGANËN E MAQEDONISË

  Prishtinë 14 Tetor 2008.- Menaxhmenti i Shërbimit Doganor, respektivisht Drejtori i Përgjithshëm z. Naim Huruglica me bashkëpunëtor, gjatë ditës së djeshme ka pritur  Drejtorin e Përgjithshëm të doganës së Maqedonisë z. Vanco Kargov, si dhe zyrtarë të tjerë të lartë në një ...

 • IMG_1158.jpg
  09 tetor 2008
  ZBULOHET NJË DEPO ME DUHAN TE KONTRABANDUAR

                Prishtinë 9 tetor 2008.- Dje gjatë orëve të pasditës Njësit e Doganës kanë konfiskuar një sasi të konsiderueshme të duhanit. Pas hetimeve të bëra nga njësit e Doganës si dhe në bashkëpunim të ngushtë me  prokurorinë komunale të Prizrenit, ...

 • Total-incomes-with-comparasion-September-2008-Te-hyrat-totale-me-krahasime-neto-Shtator-2008.jpg
  09 tetor 2008
  REKORD NË MBLEDHJEN E TË HYRAVE DITORE

    Prishtinë 9 Tetor 2008.- Gjatë këtyre 24 orëve raportuese Shërbimi Doganor ka mbledhur të hyra në shifër rekorde (nga taksat e mallërave të importuara) në vlerë prej 2.416.270,36 €. Në përgjithësi mbledhja e të hyrave nga Dogana gjatë periudhës 9 mujore të vitit 2008 është rritur dhe deri në fund të muajit Shtator dogana ka mbledhur të hyra  ...

 • 60df.JPG
  02 tetor 2008
  AMBASADORJA KAIDANOW I DHURON DOGANËS AUTOMJET ME

                Prishtinë 2 Tetor 2008, Sot në Drejtorin e Shërbimit Doganor është mbajtur ceremoni solemne, ku ambasadorja Tina Kaidanow i ka dhuruar Shërbimit Doganor  një skener mobil me rreze rëntgen për inspektim të specializuar të dërgesave. Ndër pajisjet e dhuruara nga Ambasada ...

 • F2.jpg
  23 shtator 2008
  ZBULOHET KAMIONETA SPECIALE PËR TRASPORTIN E DERIV

              Skenderaj 19 Shtator 2008 Policia e Kosovës sot në mëngjes ka dorëzuar një kamionetë të dyshimtë në Terminalin Doganor të Mitrovicës. Njësitet antikontrabandë bënë një inspektim më të hollësishëm. Përmes mjeteve speciale janë ...

 • 19 shtator 2008
  AKSIONI KUNDER CIGAREVE PA BANDEROLA

  Prishtinë – Llapnasellë - 19 shtator 2008 sot në mëngjes në D.D. Dheu i Bardhë, gjatë një kontrolli në vendkalimin kufitar në hyrje të Kosovës në një veturë me tabela KS, është zbuluar sasia prej 132 boksa cigare, këto cigare ishin të fshehura në pjesë të ndryshme të vetures në bunker special të ndërtuar për kontrabandim. Pas këtij zbulimi, ...

 • 16 shtator 2008
  RAPORT DITOR I SHËRBIMIT DOGANOR

          Raporti i mëposhtëm përfshin periudhën 48 orëshe, respektivisht nga ora 08:00 e datës 13/09/08 deri në ora 08:00 të datës 15/09/08. Gjatë kësaj periudhe raportuese në të gjitha degët doganore të Kosovës janë lajmëruar (importuar) 762 ngarkesa me mallëra komerciale Oficerët e Sherbimit Doganor kanë zbuluar 9 kundërvajtje doganore, shumica e tyre janë ...

 • 05 shtator 2008
  DOGANIERËT PARANDALOJNË KONTRABANDËN E NAFTËS

  Mitrovicë. 04.09.2008 -Mbrëmë në rrugën Mitrovicë – Skenderaj, Shërbimi Doganor i Kosovës (njësitet antikontrabandë FAST) në bashkëpunim me Policinë e Kosovës kanë ndaluar një autobotë për të cilën dyshohet se është tërësisht e kontrabanduar nëpërmjet veriut të Kosovës, kjo autobotë nuk posedonte asnjë dokument mbi prejardhjen e ...