Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

Filtro lajmet

 • Image
  20 November 2022
  Drejtori i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës në panelin e The Economist

  Prishtinë 20 Nëntor 2022, Drejtori i Doganës së Kosovës Agron Llugaliu, gjatë javës së kaluar, ka mbajtur fjalim në panelin e Samitit Global për tregtinë e jashtëligjshme me ftesë të The Economist. Paneli në të cilin ka marrë pjesë zt. Llugaliu ka përmbledhur punimet e samitit kundër tregtisë ...

 • Image (5)
  12 November 2022
  Kapen mallra me vlerë rreth 18000 mijë euro

  Viti 12 nëntor 2022, Në regjionin e Vitisë, saktësisht në fshatin Sadovinë njësitet Antikontrabandë të Doganës së Kosovës kanë identifikuar një automjet transportues të dyshimtë dhe pasi kanë arritur ta ndalojnë kanë vërtetuar se ai automjet ishte duke transportuar malra të kontrabanduar si në vijim: Ekrana për telefona të menqur Iphone X, ...

 • IMG_5039
  05 November 2022
  Kapen mallra me vlerë mbi 100.000 mijë euro

  Prishtinë 5 nëntor 2022, Dogana e Kosovës gjatë ditës së djeshme ka zbuluar mallra kontrabandë me vlerë mbi 100 mijë Euro, në dy raste të ndara. Rasti i parë ka ndodhur me një dërgesë në kontejner me mallra të deklaruara si produkte bujqësore, të cilat lirohen nga detyrimet tatimore, ndërsa që bazuar në bashkëpunimin e zyrtarëve doganor të ...

 • Image (1)
  30 October 2022
  Dogana e Kosovës konfiskon pajisje për prodhimin e kriptovalutave

  Prishtinë, 30 Tetor, 2022. Në fshatin Leshak / Komuna e Leposaviqit njësitet antikontrabandës të Doganës së Kosovës si dhe njësitet e Policisë së Kosovës me qëllim të zbatimit të ligjit, luftimit të kontrabandës dhe dukurive te tjera negative kanë organizuar një aksion të përbashket dhe me ketë rast është ...

 • Dogana Llogo
  23 October 2022
  Raporti i progresit pasqyron përparime në Doganën e Kosovës

  Prishtinë, 23 Tetor, 2022. Raporti i fundit i progresit për Kosovën ka pasqyruar përparime të shumta në fusha të rëndësishme për Doganën e Kosovës. Përtej sfidave të identifikuara ndër vite, raporti i fundit i Komisionit Evropian nuk ka identifikuar ndonjë sfidë të re. Përkundrazi, raporti ka gjetur progres të ...

 • Image1.
  20 October 2022
  Dogana e Kosovës merr pjesë në Konferencën e Organizatës Botërore të Doganave për Teknologji në Mastriht të Holandës

  Prishtinë 20 tetor 2022, Drejtori i Përgjithshëm i Doganës zt. Agron Llugaliu me bashkëpunëtorë gjatë tri ditëve të fundit ka ndjekur punimet në Konferencën e Organizatës Botërore të Doganave për Teknologji në ...

 • IMG_6675
  18 October 2022
  Konfiskohen 64.350 litra produkte të falsifikuara

  Prishtinë 18 tetor 2022, oficerët doganor pas dyshimeve fillestare se produkte e paraqitura per zhdoganim mund të jenë të falsifikuara kane ndermarr veprimet e nevojshme ligjore për verifikimin e tyre. Si rezultat është konfiskuar sasi e konsiderueshme, respektivisht 64.350 litra të produkti “Coca – Cola” të falsifikuar. Dogana e Kosovës ...

 • f2
  06 October 2022
  Dogana e Kosovës kap mbi 1 ton duhan të kontrabanduar dhe parandalon evazionin fiskal mbi 50.000 mijë euro

  Prishtinë 6 tetor 2022, Njësit e Doganës sot kanë konfiskuar mbi 1 ton duhan dhe cigare në një depo në regjionin e Prizrenit. Pas një pune operative dhe hetimore sot pasdite njësit e Doganës kanë bastisur një depo të dyshuar për kontrabandë me ...