0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e financave

DOGANA E KOSOVËS

Lajme

Filtro

 • DSC06817
  09 qershor 2017
  Drejtoresha e Doganës Shqiptare viziton Doganën e Kosovës

  Prishtinë, 9 qershor 2017, - Drejtoresha e Përgjithshme e Doganës Shqiptare Znj. Belinda Ikonomi së bashku me bashkëpunëtor është pritur sot nga Drejtori i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës zt. Bahri Berisha. Edhe ky takim bilateral i drejtorëve të përgjithshëm të Doganës së Kosovës dhe Doganës së Shqipërisë kishte ...

 • IMG_2893
  08 qershor 2017
  Departamenti amerikan për tregti vazhdon trajnimet për Doganën e Kosovës

  Prishtinë 7 qershor 2017 – nën organizimin e Departamentit amerikan për tregti dhe të përkrahur nga Ambasada amerikane në Prishtinë është duke u mbajtur trajnimi dy ditor për konceptin e Operatorëve ekonomik të autorizuar. Përveç Doganës së Kosovës në këtë trajnim janë duke marr pjesë edhe oda ...

 • Lojerat e fatit Konfiskime
  07 qershor 2017
  Dogana konfiskon lojërat e fatit me vlerë afër 200 mijë euro

  Prishtinë 6 qershor 2017 – Dogana e Kosovës është duke vazhduar me aksionet dhe performancën e lartë në zbatimin e ligjit për lojërat e fatit, gjatë këtij pesë (5) mujori ne kemi arritur që të konfiskojmë lojëra fati në 107 raste, respektivisht kontrolla. Në këtë periudhë Dogana ka aplikuar kontrolle të rrepta ...

 • TeHyrjatTM12017
  02 qershor 2017
  Dogana vazhdon të rris të hyrat në pesë mujorin e parë të vitit

  Prishtinë 2 qershor prill 2017 – Dogana e Kosovës ka vazhduar me performacën të lartë në mbledhjen e të hyrave.  Në këtë pesë (5) mujor ne kemi rritur të hyrat në krahasim me vitin e kaluar me 11,2 milion më shumë. Krahasimi ne mes të viteve 2016 dhe 2017 në periudha të njëjta kohore tregon që kemi një ...

 • IMG_2879
  31 maj 2017
  Drejtori i Përgjithshëm takohet me OBD (WCO)

  Prishtine 31 maj 2017, - Drejtori i përgjithshëm i Doganës së Kosovës z. Bahri Berisha me bashkëpunëtor është duke qëndruar në Bruksel ku është duke mbajtur takime bilaterale me Organizatën Botërore të Doganave. Drejtori i përgjithshëm Bahri Berisha së bashku me ambasadori e Republikës së Kosovës në Bruksel zt. Bernard Nikaj u takuan me zv. ...

 • 30 maj 2017
  Dogana konfiskon pajisje dentare me vlerë mbi 15.000 euro

  Prishtinë 30 maj  2017 – Dje oficerët doganor në aeroportin e Prishtinës kanë arritur të parandalojnë kontrabandimin e pajisjeve medicinave dentare me vlerë mbi 15,000 euro. Gjatë kontrolleve rutinore të oficerëve doganor në aeroport, ku udhëtarët të cilit udhëtonin nga Turqia iu nënshtruan kontrollit. Dy shtetas turq janë ...

 • 20170523_155038_resized
  25 maj 2017
  Dogana konfiskon lojërat e fatit me vlerë 18.000 euro

  Prishtinë 24 maj 2017 – Dogana e Kosovës në vazhdën e aksionit në luftimit informalitetit dhe mbrojtjes së taksës së akcizës, ka ushtruar kontrolle në disa lokale të dyshuara për operim me  lojëra të fatit pa licencë, në komunën e Vushtrrisë dhe në qytetin e Mitrovicës. Njësit e Doganës kanë kontrolluar në tri lokale të ...

 • IMG_2862
  25 maj 2017
  Drejtori i Përgjithshëm viziton zyrat e UNCTAD në Gjenevë

  Prishtinë 23 maj  2017 – Drejtori i përgjithshëm i Doganës së bashku me bashkëpunëtor është duke zhvilluar vizitë në  zyrat e OKB-së në Gjenevë (Zvicër), respektivisht në UNCTAD. Gjatë takimit kryesor me zyrtarët e kësaj organizate (UNCTAD-it) është diskutuar për zhvillimet e fundit të teknologjisë informative ne ...