Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

Filtro lajmet

 • vizite_ambs
  21 September 2023
  Ambasadori suedez viziton Doganën e Kosovës

  Prishtinë 21 shtator 2023 Drejtori i Përgjithshëm zt. Llugaliu kishte nderin të pret në një takim produktiv Ambasadorin e Suedisë në Prishtinë, Shkelqesine e tij zt. Jonas WESTERLUND Diskutimet u fokusuan në avancimin e interesave ekonomike të Republikës së Kosovës dhe Suedisë. Në takim u eksploruan mënyra për të thelluar bashkëpunimin në ...

 • original-62D91DA3-25B1-4099-9B50-96170603578F
  20 September 2023
  Konfiskohen 30 automjete të pa-zhdoganura

  Prishtinë 20 shtator 2023,  Njësitë Antikontrabandë të Doganës të Kosovës vazhdojnë të kryejnë kontrolla nëpër territorin e vendit për të parandaluar veprimtarinë e kontrabandës. Gjatë një operacioni janë kryer kontrolle në tre lokacione të ndryshme, me pika thelbësore në Xërxe/Rahovec dhe dy në Carallukë/Malishevë. Njësitë e Doganës ...

 • IMG_7678
  15 September 2023
  Konfiskohen mallra me vlerë 140,000 euro gjatë javës

  Prishtinë 15 shtator 2023,  njësitë e Doganës gjatë kësaj jave kanë realizuar kontrolle dhe kanë arritur të parandalojnë kontrabandën e mallrave. Gjithsejtë janë parandaluar 14 raste të tentim kontrabandës, në dy raste të ndara janë zbuluar mallra te ndaluara, armë dhe substanca narkotike (ekstazi). Gjithashtu në terminalet ...

 • f594836e-0ac7-4c3f-b9aa-e672c457d38d
  14 September 2023
  Konfiskohen mallra me vlerë 10.000 euro në vazhdimin e aksionit

  Prishtinë 14 shtator 2023,  Pas parandalimit të tentativës së kontrabandës së auto pjesëve dhe instrumenteve tabelorë në pikë kalimin kufitar të Vërmicës me datën 11 shtator 2023, njësitë e Doganës kanë vijuar hetime për të ndalur veprimtarinë e paligjshme të kësaj natyre. Si rezultat i hetimeve është ...

 • IMG_7667
  12 September 2023
  Sekuestrohen 40.000 euro mallra të kontrabanduara

  Prishtinë 12 shtator 2023, Njësitet e Doganës së Kosovës kanë kryer kontrolla pa paralajmërim tek 5 subjekte dhe sekuestrojnë 40.000 euro vlerë të mallrave. Në kuadër të luftës kundër kontrabandës së mallrave që kanë potencial të rrezikshëm për shëndetin publik, njësitë antikontrabandë të Doganës së Kosovës kanë kryer kontrolle ...

 • IMG_7642
  12 September 2023
  Kapet një armë gjatë kontrollit doganor

  Ferizaj 12 shtator 2023, kontrollet e vazhdueshme të njësive të Doganës për të luftuar kontrabandën dhe veprave e paligjshme në territorin e Republikës së Kosovës kanë rezultuar me gjetjen e mallrave të kontrabanduara tek një subjekt gjatë kontrollit të ushtruar. Pas sigurimit të informatave përmes rrugëve operative, njësitë e antikontrabandës kanë ...

 • Foto_Vermice
  11 September 2023
  Parandalohet kontrabanda në Vërmicë

  Vërmicë 11 shtator2023, Sot gjatë kontrolleve rutinore në vijën e dytë të qarkullimit, njësitë e antikontrabandës në Vermicë kanë ndaluar për kontroll një autobus që operonte në linjën Tiranë - Prishtinë. Kontrolli ka zbuluar sasi të konsiderueshme të mallit të padeklaruar. Gjatë kontrollës së autobusit, është identifikuar sasi e konsiderueshme e ...

 • IMG_2624
  08 September 2023
  Shënohet 24 vjetori i themelimit të Doganës së Kosovës

  Prishtinë 8 shtator2023, sot në një ceremoni të organizuar në Doganën e Kosovës u shënua 24 vjetori i themelimit të Doganës. Themelimi i Doganës së Kosovës ishte një hap i rëndësishëm drejt pavarësisë dhe funksionalitetit të plotë të Kosovës. Ky 24 vjetor shënon një periudhë të rëndësishme në historinë e ...