Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Fajla e borxheve publike

 

  • 04 November 2015

    Ligji Nr 05 L-043

  • 03 November 2015

    Lista e borxheve 2008