Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Aplikacionet për Depo dhe tregtarë të mallrave me akcizë

 • 30 August 2021

  Regjistri i prodhimeve të gatshme

 • 30 August 2021

  Regjistri i lëndës së parë

 • 30 August 2021

  Formulari për pagesë të akcizës

 • 30 August 2021

  Regjistri i prodhimit/përpunimit

 • 30 August 2021

  Forma për deklarim të pijeve alkoolike

 • 30 August 2021

  Forma për deklarim të pijeve joalkoolike

 • 30 August 2021

  Kërkesa për banderola për pije alkoolike

 • 30 August 2021

  Aplikacion për drejtues të mallrave me akcizë