Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lehtësira për Imp/Exp

  • 27 August 2021

    Forma e aplilkimit për eksportues të aprovuar

  • 05 June 2017

    Urdhëresë për shkurtimin e procedurës së kontrollit në Exportin e rregulltë (EX1)

  • 05 June 2017

    Urdhëresë për implementimin e kanalit të verdhë të Automatizuar