0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e Financave dhe Transfereve

DOGANA E KOSOVËS

Info dhe Broshura

Informata dhe Broshura

 • 30 korrik 2009

  Lirimet për Invalidët e luftës së UCK

 • 23 qershor 2010

  Informatë për automjete

 • 30 korrik 2011

  Zhdoganimi i veturave sipas vendimit të ri

 • 01 shtator 2011

  Taksa e Akcizës në Lojëra Fati

 • 26 shtator 2011

  Informatë për masat doganore për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale

 • 26 shtator 2011

  Kodi Doganor dhe i Akcizës – Shkurtimisht

 • 26 shtator 2011

  Rregullat e Origjinës – Udhëzues

 • 26 shtator 2011

  Procedurat me ndikim ekonomik

test