Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

Filtro lajmet

 • HB-1_660760.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Hugo Boss”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 63 copë, të markës tregtar "Hugo Boss", të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 1400 Euro.

 • W-1_345710.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Wolkswagen”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 205 copë, të markës tregtar "Wolkswagen", të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 1025 Euro.

 • TM-1_878241.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Tommy Hilfiger”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 46 copë, të markës tregtar "Tommy Hilfiger", të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 920 Euro.

 • N-7_881112.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Nike”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 2700 copë, të markës tregtar "Nike", të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 81000 Euro.

 • Nike-6_185833.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Nike”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 156 copë , të markës tregtar "Nike" , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 3120 Euro.

 • CC-1_157753.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Coca Cola”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 156 copë , të markës tregtar "Coca - Cola" , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 4680 Euro.

 • N-5_318650.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Nike”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 248 copë , të markës tregtar "Nike" , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 7440Euro.

 • CH-1_680486.jpg
  03 June 2015
  Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Chanel”

  Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 8 copë , të markës tregtar "Chanel" , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 800 euro.