Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

Filtro lajmet

 • IMG_2240.JPG
  13 September 2011
  Dogana shkatërron mallra që shkelin të drejtën e p

  Dogana e Kosovës shkatërron mallra në sasi prej 275 cp, të markave tregtare; "Gant", "Lacosta", "Puma", "Prada", "Chanel", "Valentino" dhe "XL", të cilat cenojnë të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin në lartësi prej 6670€.

 • IMG_0026.JPG
  22 July 2011
  Shkatërrimi i llogove me markën tregtare “NIKE”

  Shkatërrohen logot e markës tregtare; NIKE  te konfiskuara nga dogana e Kosovës, për te cilat është konstatuar se shkelin te drejtën e pronësisë intelektuale. Sasia e logove të konfiskuara nga dogana është; 1. Logo të markes tregtare NIKE 18 000 cope Me kërkesën e bartësit të së drejtës logot i janë nënshtruar procesit ...

 • DSC0152d4.jpg
  14 July 2011
  Shkatërrimi i logove të falsifikuara

  Shkatërrohen logot e markave tregtare; NIKE, PUMA dhe ADIDAS,  te konfiskuara nga dogana e Kosovës, për te cilat është konstatuar se shkelin te drejtën e pronësisë intelektuale.  Me kërkesën e bartësit të së drejtës dhe nën mbikqyrje Doganore janë shkatrruar logot në sasi prej 800 copë. Dogana e Kosovës me anë të kësaj komunikate, prapë njofton qytetarët ...

 • IMG_2190.JPG
  29 June 2011
  Shkatërrimi i mallrave

  Më datën 29.06.2011, Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e konfiskuara, për te cilat mallra është konstatuar se shkelin te drejtën e pronësisë intelektuale. Mallrat qe u janë nënshtruar sot procesit te shkatërrimit, kryesisht janë tekstil te markës tregtare TIMBERLAND, ABERCROMBIE AND FITCH, LEVI'S, TOMMY HILFIGER, LACOSTA, dhe veshmbathje sportive, veshje të brendshme për meshkuj dhe topa ...

 • IMG_1968.JPG
  27 June 2011
  Shkatërrimi i mallrave

  Gjate muajve Mars  dhe Prill dogana e Kosovës  ka  shkatërruar 360 njësi,veshmbathje te markave tregtare  NIKE,GANT, TIMBERLAND ne vlere te përafërte  20,000 euro, për te cilin mall është konstatuar se shkel te drejtën e pronësisë intelektuale. Bazuar në dispozitat ligjore, për masat doganore për mbrojtje te pronësisë intelektuale, në mbikqyrje doganore, malli është shkatërruar pas ...

 • gucci-014.jpg
  27 June 2011
  Shkatërrimi i mallrave

  Gjate muajit Shkurt dogana e Kosovës  ka  shkatërruar 427 njësi,veshmbathje te markave tregtare  GUCCI dhe ABERCROMBIE&FITCH, ne vlere te përafërte  50 000 euro, për te cilin mall është konstatuar se shkel te drejtën e pronësisë intelektuale. Bazuar në dispozitat ligjore, për masat doganore për mbrojtje te pronësisë intelektuale, në mbikqyrje doganore, malli është shkatërruar pas ...

 • IMG_21271.JPG
  27 June 2011
  Shkatërrimi i mallrave

  Me datën 10.06.2011 dogana e Kosovës  ka  shkatërruar 9133 njësi,veshmbathje te markës tregtare NIKE, ne vlere te përafërte  250 000 euro, për te cilin mall është konstatuar se shkel te drejtën e pronësisë intelektuale. Bazuar në dispozitat ligjore, për masat doganore për mbrojtje te pronësisë intelektuale, në mbikqyrje doganore, malli është shkatërruar pas përfundimit të të  ...