Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Dokumentat e rëndësishëm

 • 26 November 2020

  MANUAL PËR TRAJTIMIN E RASTEVE DPI

 • 18 July 2018

  Aneksi II- KËRKESA PËR ZGJATJE

 • 18 July 2018

  ANEXI I-KËRKESA PËR VEPRIM

 • 27 July 2011

  Memorandum i Mirekuptimit Ndermjet Doganes dhe MTI