0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e Financave dhe Transfereve

DOGANA E KOSOVËS

Dep. i Ankesave

 • 10 tetor 2013

  NTP Malësia Commerce – Podujevë

 • 10 tetor 2013

  Auto Sherreti – Ferizaj

 • 10 tetor 2013

  Game Plus – Prishtinë

 • 10 tetor 2013

  Global Trade AF – Sh.P.K – Fushë Kosovë

 • 10 tetor 2013

  NTP Xharra Plast – Prizren

 • 10 tetor 2013

  NTT Kosmonte Foods – Fushë Kosovë

 • 10 tetor 2013

  Gjina Zeqiri – Prishtinë

 • 22 tetor 2013

  Artmotion – Prishtinë

test