0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e Financave dhe Transfereve

DOGANA E KOSOVËS

Dep. i Ankesave

 • 10 prill 2013

  “Oferta-5”-Malisheve

 • 10 tetor 2013

  Rimida – Prishtinë

 • 10 prill 2013

  Toni Comerc-Podujeve

 • 10 tetor 2013

  Star Trade – Prishtinë

 • 10 prill 2013

  “Ardi”-Prishtine

 • 10 tetor 2013

  TCN International – Lipjan

 • 10 prill 2013

  “Arena”-Prishtine

 • 10 tetor 2013

  Elan Petroll SH.P.K – Prishtinë

test