Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Bordi i pavarur për rishqyrtim

Filtro lajmet

 • 27 October 2010
  NTP “Minatori”-Mitrovicë

  Numëri i lëndës 06.1.4/1523 më datë 08.08.2008 Senca mbahet më datë 28.10.2010 

 • 27 October 2010
  “Alpina”-Kacanik

  Numëri i lëndës 06.1.4/1614,1628 dhe 1629 me date 25.08.2008 Seanca mbahët më datë 28.10.2010

 • 27 October 2010
  Besim Alili-Bujanoc

  Numëri i lëndës 06.1.4/1610 më datë 24.09.2008 Senca mbahët më datë 28.10.2010

 • 27 October 2010
  Berendi Impex-Suharekë

  Numëri i lëndës 06.1.4/1333 më datë 11.09.2008 Senca mbahët më datë 01.11.2010

 • 27 October 2010
  “Fluidi”-Gjilan

  Numëri i lëndës 06.1.4/1553, 1554, 1555, 1556 më datë 09.09.2008 06.1.4/1600, 1601, 1602, 1603, 1604, 1605, 1625, 1626 më datë 27.08.2008 Senca mbahët më datë 01.11.2010

 • 27 October 2010
  “Linda”Shpk-Lipjan

  Numëri i lëndës 06.1.4/1412 më datë 01.09.2008 Senca mbahët më datë 01.11.2010

 • 27 October 2010
  “Graniti”GD-Prishtinë

  Numëri i lëndë 06.1.4/1622 më datë 06.10.2008 Senca mbahët më datë 01.11.2010

 • 27 October 2010
  Pranver Dergut-Rahovec

  Numëri i lëndës 06.1.4/1735 më datë 15.10.2008 Senca mbahët më datë 01.11.2010