Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

20 August 2008

PARANDALIMI I KONTRABANDËS SË NAFTËS NË HANIN E EL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hani i Elezit ,19 Gusht 2008 – Mbrëmë rreth orës 17:00 në pikën kufitare Hani  i Elezit, njësitië anti kontrabandë të Shërbimit Doganor kanë zbuluar rreth 800 litra naftë të kontrabanduar.

Pas kontrollimit rutinor është dyshuar se ky autobus transportonte mallra të kontrabanduar. Doganierët kanë filluar kontrollë të përgjithshme  ku kanë arritur të gjejnë një rezervuar i cili gjendej në mes të autobusit, dhe ishte i kamuflimit (postfabrikat) të mbështjell me tepison dhe të mbyllyr hermetikisht.

Pas hapjes zbuluan rreth 800 litra naftë (të cilat u konfiskuan). Ky rast i është dorëzuar hetuesisë deri në përfundim të procedurës.

 

 

autobusi-Hani-rezervoari-2.JPG