Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

12 October 2009

OTKRIVENO POLA KILOGRAMA ZLATO NA ELEZ HAN

Ari-ne-han.JPG