Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

25 gusht 2009

OTKRIVENO MUNICIJE U VRMICI

IMG_5372.jpg