Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

30 qershor 2010

OTKRIVENO JE ORUZJE I MUNICIJA NA AERODROMU PRISTI