Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

09 October 2009

OTKRIVENO 500 METAKA U HANI ELEZIT

Fishek-ne-han.jpg