Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

18 September 2009

OTKRIVENA JE KRIJUMČARENA ROBA

IMG_5423.jpgVErmica.jpg