Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

19 August 2013

OFICERET DOGANORE ZBULOJNE NJE REVOLE DHE SASI TE

Prishtinë 19 Gusht – Oficerët Doganorë  zbulon një revole si dhe sasi të konsiderueshme të fishekëve.

Në pikë kalimin kufitar të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, janë ndalur për kontroll të rregullt rreth nëntë (9) valixhe, të cilat kanë ardhur pa përcjellje ( pronar).

Gjatë skanimit të valixheve në fjalë njëra nga to, në baze të imazheve të skanerit ka rezoltuar si e dyshimtë, dhe si e tillë është hapur për kontroll.

Pas hapjes së valixhes Oficerët Doganorë kanë hasur në një revole të re, e tipit XDm-9mm 5.25, si dhe 202 fishek të kalibrit 9mm.

Menjëherë pas zbulimit të revoles, Oficerët Doganorë  kanë njoftuar Policinë e Kosovës,  me ç’rast edhe i kanë dorëzuar tërë rastin  për vazhdim të hetimeve të mëtejme

 

IMG_5184.jpg