Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

08 September 2009

OFICERËT DOGANOR PARANDALOJNË KONTRABANDËN

 

 

 

 

 

 

 

Vërmicë 7 Shtator 2009– Mbrëmë rreth mesnatës pas ndaljes së nje autobusi në dalje, oficerët doganor kanë arritur të gjenin disa revole të cilat transportoheshin të fshehura në këtë autobus. Gjatë kontrollës rutinore  të autobusit në dalje, oficerët Doganor kanë hasur të zbulojnë 20 cop armë të vogla (revolver) të llojit Bereta. Autobusi ishte me targa   të Kovosës dhe udhëtonte në drejtimin e Shqipërisë. Autobusi është ndalur nën mbikëqyrje doganore deri ne përfundimin e procedurave të këtij rasti. Personi i dyshuar është i ndaluar nga policia kurse armët i janë dorëzuar policise për procedim të mëtejm të lëndës.  

 Dogana ka rritur kontrollet në të gjitha pikat kufitare me qëllin të parandalimit të tregëtisë joligjore dhe rritjes së sigurisë në përgjithësi.

 

IMG_0094.jpg