Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

23 April 2012

NËNSHKRUHET FAZA E DYTË E PROTOKOLLIT TË BASHKËPUN

Prishtinë 23 – Drejtori i përgjithshëm i Doganës së Kosovës z. Naim Huruglica me bashkëpunëtor zhvilloj një vizitë pune në Doganën e Malit të zi, ku u takua me drejtorin e përgjithshëm të Doganës së malit të Zi  z. Vladan Jokoviq  me bashkëpunëtor.

Gjatë këtij takimi  u nënshkruar edhe protokolli për shkëmbimin e të dhënave në mes të dy institucioneve. Kjo është faza e dytë e këtij protokollit të bashkëpunimit pasi që faza fillestare ishte nënshkruar gjatë vitit të kaluar (4 korrik)  . Pra pas përmbylljes me sukses të fazës fillestare tani bashkëpunimi me doganën e malit të zi hyn në një niveli edhe më të lartë.  

Të dy drejtorët biseduan dhe u dakorduan për krijim e lehtësirave për biznesin nga të dy anët e kufirit ti ofruar  kushte sa më të mira dhe procedura të shpejta dhe të sigurta për eksportuesit dhe importuesit e të dy vendeve.

 

IMAG0155_2.JPG