Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Gjykatat

07 September 2010

Mon Pirraku Samedin Bytyqi

Seance e caktuar per datë 06.09.2010

Seanca shtyhet për 17.09.2010 ora 10.