Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

31 October 2008

MINISTRI SHALA SHPËRNDAN çERTIFIKATA PËR OFICERËT

 

 

 

 

 

 

Prishtinë 31 Tetor 2008 – Sot në drejtorinë e Doganës në Prishtinë, është bërë çertifikimi i Oficerëve të rinjë Doganor nga komuniteti serb.

Pasi kanë vijuar një trajnim 6 javorë në Doganë, 16 doganierët serb sot janë pajisur me çertifikatat përkatëse, të lëshuara nga Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, z.Naim Huruglica.

Në ceremoninë e organizuar me këtë rast i pranishëm ishte edhe ministri i Ekonomisë dhe Financave z. Ahmet Shala, i cili njëherësh ka bërë shpërndarjen e çertifikatave për Oficerët e rinjë.

Dogana e Kosovës, konsideron se përfshirja e pjesëtarëve të pakicës serbe në këtë institucion është një hap i rëndësishëm drejt përmbushjes së kërkesave që përcaktojnë kuotat për inkuadrimin e pakicave në institucionet e Kosovës.

Kjo njëherësh dëshmon përkushtimin e Doganës, që brenda vetës, të përfshijë pjesëtarë të të gjitha komuniteteve që jetojnë në Kosovë. 

 

 

IMG_0047klklkl.jpg