Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

18 March 2019

Ministri Hamza viziton Doganën e Kosovës

 

Prishtinë 15 mars 2019, – Ministri Hamza vizitoi doganën e Kosovës ku u prit nga drejtori i përgjithshëm zt. Berisha me bashkëpunëtor. Në këtë takim u diskutuam çështje të ndryshme ku edhe drejtori shprehi mirënjohjen e tij për përkrahjen e ministrit dhënë  doganës.

Ministri Hamza falënderoj stafin e doganës për kontributin dhënë në sigurimin e të hyrave dhe rritjen e tyre. Por gjithashtu kërkoj përgjegjësi në zbatimin ligjit dhe mbledhjen e të hyrave shumë të domosdoshme për buxhetin tonë shtetëror.

 

Gjithashtu  gjatë këtij takimi u diskutuan edhe çështje të ndryshme që ndërlidhen me proceset e punës dhe sdifat me të cilat përballet dogana gjatë ushtrimit të veprimtarisë së saj.

Drejtori Berisha e falenderoj edhe një herë ministrin Hamza për kontributin e tij dhënë për zhvillimin e Doganës.

IMG_1398