Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm

Lajme

19 October 2020

Mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm

 

Prishtinë 19 tetor 2020, Sot në Drejtorin e përgjithshme të Doganës së Kosovës u mbajte ceremonia e pranim dorëzimit të detyrës nga ish U.D. i Drejtorit të Përgjithshëm z. Ibrahim Xhaka tek U.D. të Drejtorit të Përgjithshëm z. Bajram Rexha.

Me qëllim të zbatimi të vendimit 212/2020 të datës 16 tetor 2020 të Qeverisë së Republikës së Kosovës, respektivisht të Kryeministrit sot në Doganën e Kosovës është organizuar ceremonia zyrtare e pranim dorëzimit të detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm.

Ud 2