Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

ZBD Interevropa

Choose customs branch

Na kontaktoni

Sektorin për Informim në shërbimin e juaj:

+383 – 38 540 350

+383 – 38 540 350

+383 – 38 540 350

Zyra për Media Adriatik Stavileci

+ 383 38 541 031

Qendra operative

+383 (0)38 504 504 Ext: 1616

+383 (0)38 542 411

+383 (0)38 545 102

+383 (0)38 540 350

+383 (0)45 198 606

    Adresa

    Adresa

    P.O. Box 000, Prishtinë, Kosovë

    info@dogana-rks.org