Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

26 January 2009

KONFISKOHEN MEDIKAMENTE TË KONTRABANDUARA

 

 

 

 

 

 

 

Merdare 25 janar 2009- Rreth ores 19:30 në Pikëkalimin Kufitar Merdare Oficerët Doganor kanë konfiskuar sasi të konsiderueshme të medikamenteve. Pas kontrollit detal të një automjeti që kalonte këtë pikë kufitare, oficerë tonë kanë gjetur rreth 667 pako me medikamente rreth 26 lloje të ndryshme të cilat kishin qenë të fshehura në dyert e automjetit (pas mbulesave të dyerve) si dhe një sasi nën ulësen e pasme të automjetit.

Pasi janë zbuluar medikamentet e fshehura janë gjetur edhe dokumente si: çertifikata e rexhistrimit të biznesit, libër i shitjes, libër i blerjes, dhe 26 faktura të ndryshme.

Kjo sasi e mallit është konfiskuar, automjeti është ndalur dhe gjendet nën mbikqyrjen doganore deri në përfundimin e procedurave lidhur me këtë rast

Medikamente te kontrabanduara>>>

IPHONE-4S-004.jpg