Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

05 December 2008

KONFISKOHEN CIGARE PA BANDEROLË NË REGJIONIN E FER

 

 

 

 

 

 

 

Ferizaj 4 dhjetor 2008, sot në regjionin e Ferizajit, respektivisht në fshatin  Komogllavë dhe Gërlicë  pas një operacioni të organizuar nga Njësit e Doganës së Kosovës janë konfiskuar sasi të konsiderueshme e cigareve pa banderolë. Pas dyshimeve të Doganës për tregti me duhan pa banderola, njësitet e Doganës me leje te Prokurorit publik dhe me asistence te Policisë se Kosovës kane kryer bastisjen e shtëpive ne dy lokacione te ndara, njëra ne fshatin Komogllavë dhe tjera në fshatin Gërlicë.

Sasia e cigareve te konfiskuara ne këto dy lokacione është:

     1. 57,880 pako ose ne cope 1,157,600.00

Llojet janë te ndryshme por kryesisht dominonë Kamel, Slims, Prestig, Ronhill dhe lloje të tjera të ndryshme në sasi më të vogla. Vlera e këtyre cigare në tregun kosovar është afro 60.000 Euro.

Gjatë bastisjes nuk ka pasur të arrestuar, hetimet për këtë rast janë duke vazhduar.

 

 

 

IMG_2827.jpg