Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

19 November 2014

Kapet substancë narkotike në Aeroportin e Prishtinës

Prishtinë 16 prill 2014 – Dogana e Kosovës së bashku me policinë kanë arritur të kapin një sasi substancash narkotike në Aeroportin e Prishtinës.

Në orët e mëngjesi me fluturimin nga Stambolli ka arritur një udhëtar tek i cili janë gjetur mbi 2.5 kilogram të substancës narkotike – kokainë. Oficerët policor gjatë kontrollit të pasaportave kanë ngritur dyshimet tek ky person, pasi kishte shtetësi kolumbiane. 

Oficerët doganor e kanë ndalur personin dhe kanë filluar kontrollën detale të valixheve të tij, ku si rezultat u arritën të gjenden 7 paketime të dyshimta. Të gjitha paketimet ishin të fshehura në çantën e kompjuterit personal dhe në gjësendet personale. Pas hapjes së tyre është vërejtur se përmbajnë substanca narkotike.

IMG_0203_275137.jpg