Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Kapen medikamentet gjatë tentim kontrabandës me vlerë mbi 15.000 euro

Lajme

08 October 2018

Kapen medikamentet gjatë tentim kontrabandës me vlerë mbi 15.000 euro

 

Prishtinë 8 tetor 2018, – Gjatë kontrolleve nga oficeret doganor në Han të Elezit të një dërgese janë gjetur të fshehura barna me vlerë mbi 15000 euro.

Oficerët doganor gjatë ekzaminimit të një dërgesa parciale e cila e cila kishte destinacion tregun e Kosovës kanë hasur në ketë sasi të madhe të medikamenteve respektivisht 5146 pako të llojeve të ndryshme të barnave të cilat nuk kanë qenë të deklaruara.

Rasti është proceduar për hetime të mëtejme nga ana e Doganës.

Dogana e Kosovës është e përkushtuar për të mbrojtur qytetarët nga kontrabandimi si dhe në luftimin e ekonomisë jo-formale.

IMG_1493