Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

22 January 2015

Kapen afër 6000 kg duhan i përpunuar

Ferizaj, Njësitet e doganës me kërkesë të policisë së Kosovës kanë ushtruar kontrolle në dy  lokacione, respektivisht me qëllim të konfiskimit te mallit të zbuluar pa prejardhje.

Pas hetimeve fillestare nga njësit policore sot është bërë kontrolli dhe verifikimi i mallit të gjetur në dy lokacione. Bastisja ka rezultuar me gjetjen e një sasie të konsiderueshme të  duhanit të kontrabanduar. Pas numërimit te mallit është konstatuar sasia e mallit si më poshtë:

1.    Duhan i papërpunuar – 5.356 kg
2.    Duhan i grire – 320 kg
3.    Duhan pak. 250gr – 328 pako
4.    Duhan i grire pak. 30gr – 50 pako
5.    Duhan i grire “Tarabosh” 400 gr – 32 pako
6.    Cigare “Respect” – 2000 pako x 20 cigare
7.    Cigare “MT” – 1870 pako x 20 cigare
8.    Cigare “Opatija” – 70 pako x 20 cigare
9.    Cigare “Drina” – 1400 pako x 20 cigare
10.    Filtera për cigare – 5 kuti
11.    Foli alumini për cigare – 2 rollne

Malli i lartcekur është ndaluar dhe konfiskuar.  Kurse rasti ka vazhduar tutje për hetime nga ana e Policisë.

image_669990.jpg