Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

22 September 2016

Kapen 2000 litra naftë gjatë tentim kontrabandës

 

Mitrovicë 22 shtator 2016 – Dogana e Kosovës mbrëmë ka arritur të kap afër 2000 litra  naftë në rajonin e Mitrovicës.

 

Mbrëmë  gjatë patrollimeve rutinore njësit e anti-kontrabandës kanë hasur në lëvizjen e një automjeti në regjionin e Mitrovicës, ku edhe kanë tentuar të ndalin këtë automjet derisa shoferi I automjetit ka tentuar të kthehet prapa por reagimi I menjëhershëm I oficerëve ka arritur të ndalin automjetin.

 

Pas ndalimit të automjetit dhe identifikimit të vozitësit oficerët kanë gjetur një sasi të konsiderueshme në dy bidonë të plastikës (2 bidonë plastik te mbushur nga 1000 litra, pas kontrollit). Për shkaqe sigurie vozitësi është ndaluar përkohësisht derisa automjeti është dërguar në Prishtinë

 

Automjeti dhe mallrat janë konfiskuar derisa rasti është referuar  për kundërvajtje doganor.

 

24146_121908.jpg