Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

08 August 2016

Kapen 2 revole dhe 200 fishek te një udhëtar në Vëmicë

 

Prishtinë 8 gusht  2016 –  oficerët doganor në Vërmicë kanë parandaluar futjen ilegale të dy armëve, gjatë kontrollit të ushtruar ne një autobus.

 

Oficerët Doganor së bashku me oficerët policor kanë ndalur për kontroll në vijën e dytë një autobus me targa italiane ku gjatë kontrollit të bagazhit të udhëtarëve pikërisht tek kontrolli i një shtetasi Kosovar janë gjetur 2 (dy) revole dhe disa fishek të përshkruara si në vijim:

 

–          1 (një) Revole e tipit Bruni Mod. 92 kal 9 mm së bashku me një karikator,

–          1 (një) Revole e tipit Bruni Mod. 85 kal 8 mm së bashku me një karikator,

–          200 (dyqind) copë fishek 8 mm NIK SALVE-BLANK

 

Pas përpilimit të procesit mbi ndalim-konfiskimin e armatimit dhe municionit personi i është arrestuar nga ana e Policisë dhe është dërguar në qendrën e ndalimit si dhe rasti është përcjell tek Policia për procedim të mëtejmë.

 

IMG_9118_506740.JPG