Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Emërohet Fahri Gashi U.D. i Drejtorit të përgjithshëm të Doganës së Kosovës

Lajme

10 October 2016

Emërohet Fahri Gashi U.D. i Drejtorit të përgjithshëm të Doganës së Kosovës

 

Prishtina, 10 tetor 2016 – Me vendim (44/2016) të kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Isa Mustafa është emëruar si ushtrues detyre i drejtorit të përgjithshëm të Doganës z. Fahri Gashi.

Z. Gashi do të mbajë këtë pozitë deri në përfundimin e procedurave të përzgjedhjes së drejtorit të përgjithshëm sipas Kodit të Doganor.

Ushtruesi i detyrës është oficer karriere me përvojë mbi 15 vite në Doganën e Kosovës ku ka ushtruar funksione të rëndësishme, derisa para emërimit ishte udhëheqës rajonal i  drejtorisë së regjionit të Podujevës.

 

Per_Web_733197.jpg