Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

28 March 2014

DREJTUESI I MISIONIT NE AMBASADEN E SUEDISE NË KOS

Prishtinë 28 mars 2014, – Drejtuesi i Misionit në Ambasadën e Suedisë në Prishtinë z. Henrik Nilsson sot vizitoi Drejtorinë e Doganës. Në Doganë z. Nilsson u prit nga zyrtarë të lartë të Doganës, në krye me Drejtorin e Përgjithshëm z. Lulzim Rafuna.

Fillimisht, Drejtori i Përgjithshëm z.Rafuna në pika të shkurta informoi z. Nilsson me zhvillimet e Doganës  në përgjithësi, me punën dhe angazhimin, në mbledhjen e të hyrave, sfidat dhe planet për të ardhmen.

Z. Rafuna  falënderojë z. Nilsson për përkrahjen që shteti Suedez i ka dhënë në zhvillimin e Doganës së Kosovës  gjatë 14 viteve të fundit dhe shprehi gatishmëri të ofrimit të përkrahjes së Doganës për investitorët potencial suedez. Nga ana tjetër Drejtuesi i Ambasadës Suedeze vlerësoj lartë bashkëpunimin e Doganës si dhe përgëzoj për performancën e saj.

Gjithashtu në takim është diskutuar mundësia thellimin të bashkëpunimit të ndërsjellët në ç’ështjet që mbulon Dogana e Kosovës.

 

DSC04890.JPG