Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

09 June 2022

Drejtori i Përgjitshëm i Doganës së Kosovës vizitoj ASHNA

Prishtinë 9 qershor 2022 Drejtori i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës z. Agron Llugaliu sot gjatë ditës qëndroj për vizitë në Agjensionin e Shërbimit të Navigimit Ajror (ASHNA), ku u prit nga drejtori i saj , z. Samir Bllacaku me bashkëpuntor.  

Takimi u zhvilluar në frymën e bashkëpunimit të ndërsjelltë, në fusha që i përkasin interesit të përbashkët, ku si njëra poashtu edhe pala tjetër e shprehën gatishmërinë që niveli i bashkpunimit të dy institucioneve të vazhdoj edhe me tutje, duke synuar që qështjen e interesit të përbashkët të trajtohen me vëmendja të veqantë.

Po ashtu të dy krerët e dy institucioneve respektive, patën knaqësinë që të vlerësojnë punën dhe aktivitetin e dy institucioneve, deri sa dakordimi ishte i plotë që niveli i bashkëpunimit do të vazhdoj edhe më tutje, në fushat me interes të përbashkët.

IMG_3417