Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

03 April 2014

DREJTORI I PËRGJITHSHEM I DOGANES DISKUTON ME BIZN

Prishtinë 3 Prill 2014 – Dogana e Kosovës ka marr pjesë në tryezën e diskutimeve të organizuar nga Oda Ekonomike Gjermane në Kosovë. Drejtori I përgjithshëm së bashku me bashkëpuntorët sot diskutoj së bashku me bizneset lidhur me problematikën që I shqetëson bizneset. Temat të cilat u diskutuan nga bizneset ishin të ndryshme duke filluar nga ndryshimet e fundit në procedurat me ndikim ekonomik me theks të veqant në ndryshimet e procedurave të depove doganore. Gjithashtu një ndër temat tjera të cilat janë diskutuar është edhe importi I veturave të reja, garancionet bankare, shpenzimet e transportit.

 

Drejtori I përgjithshem theksoj se të gjitha problemet me të cilat ballafaqohen bizneset, dogana do të ofrojë ndihmesën maksimale për të zgjidhur ato breda suazave ligjore gjithashtu prezantoj strukturën e  re organizative e cila është formësuar ashtu që të përgjigjet nevojave të biznesit

DSC04987.jpg