Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

10 December 2008

DOGANIERËT PARANDALOJNË KONTRABANDËN NË HANIN E EL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hani Elezit 10 dhjetor 2008 – Sot në Degën Doganore Hani i Elezit, Oficerët Doganor kanë ndalur një maune, e cila pas kontrollit përmes skanerit ka rezultuar me 5 vende të dyshimta dhe më pas është dërguar për kontroll fizike detale. Gjatë ekzaminimit oficerët doganor kanë hasur në një Arkë Metalike. Pas dyshimeve të bazuara oficerët doganor skenuan edhe Arken, ku pas skenimit është vërejtur qartë se brenda saj gjendeshin artikuj të ndaluar si në vijim: 

  • Fishek – 194 copë
  • Armë –  Pushkë 1 cope
  • Vaj për Pastrim të armëve 50ml – 1copë
  • Shufër për pastrimin e armës – 1 copë
  • Çantë gjyetie – 1 copë

Të gjitha pajisjet e lartëpërmendura i janë dorëzuar policisë së Kosovës. Kontrolli i kësaj maune është duke vazhduar për shkak të dyshimeve potenciale.

IMG_5027.jpg