Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

17 August 2009

DOGANIERËT PARANDALOJNË KONTRABANDEN E ARIT

 

 

 

 

 

 

 

Prishtinë 17gusht 2009, gjatë fundjavës  në pikë kalimin kufitar të Hanit të Elezit doganierët kanë kontrolluar në një veturë me targa të Shkupit, në të cilën është zbuluar një tentim kontrabandimi i një sasie të arit, rreth: 1.4 kg arit.

Malli është ndalur, konfiskuar dhe rasti është proceduar tek Komisioni për kundërvajtje Doganore. 
  Përshkrimi i malli i cili është konfiskuar:

  •         Unaza                         172 cope
  •          Lira “Qerek”                165 cope
  •          Hallka dore                    6 cope
  •         Unaza me guri               57 cope
  •          Zinxhirë për meshkuj     15 cope
  •          Kompleteve femrave     21 cope

    Dogana ka marrë masa për rritjen e kontrolleve kufitare dhe si rezultat ky është rasti i katërt i zbulimit të metaleve të çmueshme në Hani të  Elezit që nga qershor i këtij viti

Picture-071.jpgdd_.jpg